Предизборие со враќање на истиот стар наратив: пробив кон ЕУ и НАТО на сметка на компромиси со локални корумпирани политичари кои сега се во позиција да го ...
сите 2 | | | веќе видена

Извозната активност е сложен и скап процес. Поединечните компании во преработувачката индустрија кои имаат поединечно извоз од еден, два, три милиони евра ...
сите 3 | | | веќе видена

Локални компании регистрирани за трговија на мало претежно со храна, тутун и пијалоци имаат маркети низ повеќе градови во земјава и се во рамноправна борба со ...
сите 2 | | | веќе видена

Се обврзуваме на обнова која ќе значи изградба на 150 километри експресни патишта низ целата држава.Се обврзуваме за обнова која ќе значи изградба на нов ...
сите 18 | | | веќе видена

Мицкоски падна на испитот, може да се пријави за 4 години, ако се уште остане претседател на криминалната ВМРО-ДПМНЕ после поразот на 12 април. Почитувани ...
сите 4 | | | веќе видена

Транспаренти се појавија меѓу марширачите на Зоран Заев на кои е испишано прашањето: Кој го пушти убиецот на Мартин Нешкоски? Инаку, специјалецот Игор ...
сите 2 | | | веќе видена

Со поставувањето заштитни огради на тротоарите на штипскиот булевар „Гоце Делчев“ решен е деценискиот проблем на булеварот каде што постојано имаше сообраќајни ...
сите 2 | | | веќе видена

На 19 Февруари