Паузата во борбата против корона вирусот, бизнисот ја користи за свое преструктуирање и за непосредни контакти со компаниите кои беа запоставени во изминатиот ...
сите 2 | | | веќе видена

Вкупно четири компании се добитници на финансиска поддршка во рамки на првиот „Предизвик за дигитализација на земјоделство” што го спроведува Фондот за ...
сите 13 | | | веќе видена

Госпоѓо Петровска, деновиве во јавноста беше обелоденето дека опасни загадувачи масла биле користени за загревање на болници во земјава. Дали Државниот ...
| | веќе видена