Драмскиот ансамбл од струмичкиот центар за култура повторно излезе на протест. Овој пат нивните прашања и барања ги испратија од пред просториите на основното ...
| | веќе видена

Како да не е доволен проблем пандемијата и грижата за болните вработените во Клиничкиот центар и граѓаните кои одат таму на доктор, треба да се пазат и од ...
| | веќе видена