Неизоставен дел од репертоарот се и Македонско девојче, Јовано, Јованке, Со маки сум се родила... Пере Јованов е веќе дел од урбаниот пејзаж на Токио. Седнат ...
сите 2 | | | веќе видена

Студентите на Земјоделски факултет првпат учествуваа на еден од најголемите и најмасовни студентски натпревари „Агрономијада“, кој оваа година се одржа во ...
| | веќе видена