Георге Хаџи и икона на романскиот фудбал. Најдобриот во историјата на таа земја. Затоа секогаш кога ќе каже нешто неговиот збор се уважува. Па така деновиве ...
| | веќе видена

Иако бројот на влезници за деби-натпреварот на македонската фудбалска репрезентација на Европското првенство беше ограничен, сепак голем број на политичари од ...
| | веќе видена