Кандидатот за градоначалник на ТМРО, Лазар Наумов на денешната прес-конференција најави дека ќе се издвојат повеќе пари за работата на Дом на млади, а оваа ...
| | веќе видена

Умни стихови на писателот Стојан Тарапуза (6) Драги деца, во „Колибри“ можете да ја читате новата рубрика „Јатки на мудроста “, умните мисли на познатиот ...
| | веќе видена

 Т оплото време остана зад нас, но желбата да се патува и истражува никогаш не стивнува. Во овие моменти на човечка оттуѓеност, сите имаме потреба да го ...
| | веќе видена

Во период кога сите на пазарот се насочени кон вртоглава потрошувачка и попусти, компанијата dm дрогерие маркт одлучи и оваа година, на т.н. „Црн Петок“ да му ...
сите 2 | | | веќе видена

Од 2 до 4 декември, Центрот за Балканска Соработка „Лоја“ ќе биде домаќин на Меѓународната Конференција за мултикултурно образование. Kонференцијата се одржува ...
| | веќе видена