Празничен терин – ролат со мелено месо и фстаци


Има денови кога немаме идеја што да подготвиме за семејството. Ако ова е случај со вас, пробајте го овој рецепт. Дефинитивно ќе ви се допадне. Станува збор за ...
| | веќе видена | слични

Бурито со месо е омилено јадење во областа на Шпанија, но и низ целиот свет – кој ја испробал оваа брза храна, секогаш се враќа на неа. Лесно е да се подготви ...
| | веќе видена | слични

Фановите ширум светот се воодушевени од овој предлог Во последно време се повеќе познати личности споделуваат детали од своите домови и секојдневие. Од една ...
| | веќе видена | слични

Згмечените печени компири се хит во многу кујни веќе некое време. Станува збор за двојно термички обработен компир кој прво се вари, а потоа се пече во рерна. ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

На прашањето кој кандидат ќе го поддржат, односно Стево Пендаровски или Гордана Силјановска Давкова во вториот круг од претседателските избори, Изет Мејхити од ...
сите 371 | | | веќе видена

Во атмосфера на силни тензии двете коалиции во албанскиот политички блок, „Европскиот фронт“ предводен од ДУИ и опозициските партии на Албанците во коалицијата ...
сите 270 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на ГРОМ и актуелен градоначалник на скопската општина Карпош, Стевчо Јакимовски, на вчерашниот прв круг од претседателските избори ...
сите 151 | | | веќе видена

Најверојатно нема да биде познато кога точно Љупчо Палевски-Палчо ќе биде испорачан во Македонија, во интерес на процесот на спроведување на екстрадицијата не ...
сите 97 | | | веќе видена

Во Струмица се чувствувам особено добро бидејќи знам дека оттука ќе тргне тој политички вулкан што ќе стави крај на последната феудална енклава во Македонија. ...
сите 95 | | | веќе видена

За време на посетата на Блинкен, десетина камиони чекаа да влезат во Појасот Газа додека неколку израелски тенкови беа паркирани во близина. Посетата на ...
сите 278 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Празничен терин – ролат со мелено месо и фстаци

Од:
До кого (е-маил):
Порака: