Домашна пастрмајлија со свинско месо, јајце и кашкавал


Ако барате микс од White Russian и Piña colada на менито за коктели или ако сакате „засилен“ милкшејк, патот ќе ве одведе до Bushwacker, пијалок кој потекнува ...
| | веќе видена | слични

Подгответе баклава со ореви Баклавата со ореви прелиена со сочен сируп е една од омилените десерти на славите и прославите. Се прави од готови кори, а освен со ...
| | веќе видена | слични

Состојки: 150 гр сирење, 3 јајца, 1 дл кисело млеко или јогурт, 1 dl масло, 1 прашок за печиво, 15 лажици брашно, сол по вкус. Подготовка: Изрендајте го ...
| | веќе видена | слични

Медените колачиња некогаш беа омилен десерт од детството, а секоја домаќинка имаше свој таен рецепт за највкусни и најмеки колачиња. Обично се чуваа во метална ...
| | веќе видена | слични

Од евтини состојки направете убави колачиња. 113 г путер на собна температура 150 гр шеќер 1 јајце (собна температура) 1 лажичка екстракт од ванила 180 гр ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Македонското друштво „Илинден"-Тирана во име на членовите и Македонците во Албанија денеска упати честитка до лидерот на ВМРО - ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, по ...
сите 441 | | | веќе видена

Поранешниот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски се огласи во јавноста по три дена изминати од парламентарните и претседателските избори и дебаклот ...
сите 190 | | | веќе видена

„Вчера во 15:30 часот од полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Центар и Бит Пазар во Стара чаршија била пронајдена А.П.О.(73) од Турција, која ...
сите 120 | | | веќе видена

Во однос на информациите од ДУИ за можна нестабилност доколку ДУИ не остане во власта, ВМРО-ДПМНЕ денеска реагира дека „Интегративците“ знаат да се служат со ...
сите 125 | | | веќе видена

Партиите нои ќе ја формираат идната Влада ги заземаат стартните позиции во преговорите за поделба на властa. Но,na претходно објавените неофицијални информации ...
сите 41 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Домашна пастрмајлија со свинско месо, јајце и кашкавал

Од:
До кого (е-маил):
Порака: